Oferta de Paste, Maliuc, Delta Dunarii
PERIOADA: 26 – 29 aprilie 2019
Pensiunea Vulturul Pescar va invita sa petreceți sărbătorile Pascale, împreuna cu cei dragi, intr-un cadru natural de exceptie, in inima Deltei Dunarii. Veti putea participa la slujba de Înviere dupa care veti savura delicioasele preparate tradiționale de Paști preparate de doamna Maria si veti putea admira revenirea la viata a naturii in timpul excursiei cu catamaranul pe canalele deltei!
PACHETUL INCLUDE:
– Cazare 3 nopti;
– Toate mesele, intrand cu cina si iesind cu mic dejun;
– Pachet bauturi incluse, servite in timpul meselor: cafea, ceai, bauturi răcoritoare, apa plata, visinata/tuica – 200 ml/zi/adult, bere 1 litru sau vin alb/rosu/roze – 1 sticla a 0,75 l/zi/adult.
– Masa festiva in ziua de Paste
– Pentru copii cu vârsta de maxim 14 ani, care dorm in acelasi pat cu părintii, se va achita suma de 550 lei/sejur.
– Excursie de 3 ore cu catamaranul pe canalele din Delta Dunarii, in ziua a II-a, conform programarilor facute la receptie in ziua sosirii.
PRETUL NU INCLUDE:
-
- Transportul pana la Maliuc.
- Taxele de intrare in Rezervatia Naturala Biosfera Delta Dunarii (www.ddbra.ro)
- Excursiile suplimentare si eventualele taxe de intrare la obiectivele turistice de pe traseu
ZIUA 1:
■ Cina:
►Aperitiv: salata de vinete, zacusca, peste afumat, branza telemea, masline, rosii, castraveti, ardei gras, lamaie, paine;
► Fel principal: peste prajit/saramura cu mamaliguta si mujdei de usturoi sau snitel de porc/pui cu garnitura, salata si paine
► Desert:
Cei care tin post sunt rugati sa mentioneze atunci cand fac rezervarea.
ZIUA 2:
■ Mic dejun tip bufet suedez – intre orele 7.30 – 10.00
■ Pranz (se va comanda dupa micul dejun pe formularul special tiparit) – intre orele 12.30 – 14.30
■ Pranz servit la restaurant sau pe terasa.
► Supe/ciorbe: bors de peste sau ciorba de pui, ardei iute;
► Fel principal: peste prajit/saramura cu mamaliguta si mujdei sau piept pui/pulpe dezosate la gratar cu garnitura, salata si paine;
► Desert
■ Cina (se va comanda dupa micul dejun pe formularul special tiparit) – intre orele 18.00 – 20.30;
► Aperitiv: icre de crap, placinta cu peste, branza telemea, rosii, ceapa, masline, paine;
► Fel principal: peste prajit/gratar cu cartofi natur, lamaie si mamaliguta sau ceafa/file de porc la gratar cu garnitura, salata si paine
► Desert
■ Intampinare cu oua rosii, pasca, cozonac si un pahar de vin rosu la revenirea de la Biserica in noaptea Sfintei Invieri
ZIUA 3:
■ Mic dejun tip bufet suedez
■ Pranz festiv ce include preparate traditionale romanesti de Paste: oua rosii, drob de miel, salata boeuf, zacusca, peste afumat, icre de crap, branza, legume proaspete (ceapa verde, ridichi, rosii, ardei gras, castraveti), bors de miel, friptura de miel cu garnitura, cozonac, pasca.
La cerere, putem oferi varianta optionala cu preparate pe baza de pui, peste sau porc (cu rugamintea sa se mentioneze atunci cand se face rezervarea).
■ Cina festivă cu preparate deltaice specifice: icre de crap, peste afumat, chiftelute de peste, salata boeuf, placinta de peste, legume proaspete, peste prăjit sau la gratar, garnitura si desertul casei.
.
ZIUA 4:
■ Mic dejun tip bufet suedez.
Pretul pachetului este de 1.290 lei/persoana/loc in camera dubla.
Rezervarile sunt considerate ferme si garantate dupa achitarea unui avans de 50% nerambursabil in contul S.C PROMED TRAVEL S.R.L, cod IBAN RO65BACX0000001475015000 deschis la UniCredit Bank – Sucursala Marasesti.
Pentru orice informatii va stam la dispozitie la telefon 0723.52.38.38 – Dana Suciu.
Un răspuns
Superb, locatia de vis cu oameni execeptionali si primitori
Comentariile sunt închise.